El govern estatal convoca els Premis a la Qualitat en el Sistema Nacional de Salut 2010

Publicada el 11/05/2011

El Ministerio de Sanidad, Politica Social e Igualdad ha convocat, per cinquè any consecutiu, els Premis a la Qualitat en el Sistema Nacional de Salut 2010. L'objectiu dels premis és estimular la bona praxi en el Sistema Nacional de Salut, així com posar a l'abast del professionals sanitaris noves idees i pràctiques.

Els premis es dividiran en 4 modalitats: a la innovació en la millora global de la qualitat assistencial, a les millors pràctiques clíniques, a la transparència, i la qualitat i la igualtat. Aquests premis comptaran amb una dotació econòmica total de 468.618 euros, 117.154,50 euros per a cada una de les modalitats.

Amb la convocatòria d'aquests guardons, el Ministerio de Sanidad, Politica Social e Igualdad vol premiar aquelles institucions, centres, equips, grups i serveis de salut que hagin destacat en la realització d'activitats de millora en la qualitat dels serveis oferts a la comunitat, i també possibilitar el reconeixement públic a iniciatives que milloren la qualitat de l'atenció sanitària mitjançant projectes innovadors.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×