Obertes les inscripcions al curs de formació general per a perits judicials

Publicada el 19/10/2017

El Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya organitza els propers 13 i 15 de novembre de 2017, a Tarragona, el “Curs de formació general per a perits judicials”, pensat especialment per a professionals inscrits a les llistes de perits judicials del Departament de Justícia, en les quals també hi ha fisioterapeutes.

Continuant amb la línia formativa iniciada l’any 2005, el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada ofereix un seguit d’activitats de formació adreçades als perits judicials per tal de millorar-ne la formació en relació amb la seva tasca professional vinculada amb el Departament.

El curs de formació general per a perits judicials té com a objectiu donar una formació de caràcter general sobre els procediments judicials i la funció que hi té el perit.

El dilluns 13 de novembre, de 16h a 19h, la lletrada de l’Administració de justícia del Jutjat Penal núm. 14 de Barcelona Núria Parra Bueno parlarà de la tasca del perit judicial en els procediments judicials; i el Cap de Servei de Programes de Suport Judicial de la Subdirecció General de Suport Judicial i Coordinació, Daniel Castaño García, parlarà del pagament de peritatges judicials a càrrec del Departament de Justícia i llistes de perits.

El dimecres 15 de novembre, també de 16h a 19h, el perit judicial Juan Manuel Acero Vicente tractarà l'informe pericial: premisses, contingut i desenvolupament; el perit del Departament de Justícia Lluís Morell Peipoch parlarà de la defensa de l'informe pericial en vista oral i, finalment, el perit del Departament de Justícia Manuel Rey Viñuela farà una exposició comentada de casos pràctics.

El curs es durà a terme al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada del carrer Sant Antoni Maria Claret, 17, baixos, de Tarragona. El període d’inscripció és del 16 al 29 d’octubre, remetent AQUEST FORMULARI D'INSCRIPCIÓ emplenat a uiajcejfe.dj@gencat.cat

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×