Ple absolut a la Jornada de Fisioteràpia de l’Esport del passat 21 d’octubre

Publicada el 23/10/2017

Aquí teniu l’ÀLBUM DE FOTOS DE LA JORNADA.

Unes tres-centes persones van assistir aquest dissabte 21 d’octubre a la Jornada de Fisioteràpia de l’Esport, organitzada pel Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) al Campus de la UPF de la Ciutadella, que va reunir experts fisioterapeutes, traumatòlegs, podòlegs i metges de l’esport.

Constatat que any rere any creix el nombre de persones que practiquen esport, ja sigui de forma amateur per fer salut o professionalment en clubs o gimnasos, el CFC va promoure aquesta jornada perquè ponents i assistents tinguessin l’ocasió de compartir coneixements, experiències i metodologies.

Els fisioterapeutes són els professionals sanitaris més ben preparats tant per tractar les lesions que puguin derivar-se de la pràctica habitual de qualsevol esport com per assessorar i planificar els exercicis més adients per evitar-les.

Tal i com dèiem en un vídeo-consell recentment, abans de començar a realitzar una activitat física amb assiduïtat caldria exposar-li el cas al fisioterapeuta de confiança, que farà una valoració musculoesquelètica i determinarà com es troba la persona articularment i muscularment.

Els fisioterapeutes poden també orientar sobre quina podria ser l’activitat física, esport o disciplina més adequada a cada persona i avaluar si s’està en condicions òptimes per realitzar-la o si cal un tractament previ.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×