La Nit de la Professió celebrarà la seva primera dècada amb un sopar i festa el 20-O

Publicada el 18/09/2017

Complir una dècada és una efemèride important: cal fer festa grossa. Per això la filial a l’Anoia de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears, el Col·legi de Metges de Barcelona, el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona, el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, a través del seu Grup d’Interès de l’Anoia, us conviden el proper divendres 20 d’octubre, a la Pobla de Claramunt, a celebrar els primers deu anys de la Nit de la Professió.

“Us convidem a compartir una nit en la qual pengem la bata blanca i ens vestim de festa”, diuen els organitzadors. “Un dia a l’any, la Nit de la Professió és la nostra nit. Ens receptem bon rotllo. Fa 10 anys que ens trobem i ho volem celebrar amb tu”, afegeixen.

En aquesta desena edició, la Nit de la Professió tindrà lloc a les nou del vespre del divendres 20 d'octubre de 2017 al restaurant Mas dels Vivencs de la Pobla de Claramunt i constarà d’un aperitiu a peu dret i un sopar amb màgia, música en directe i vídeos commemoratius. I també s’hi reconeixerà els companys que inicien o acaben l’exercici de la professió i s’hi lliuraran la Beca Formativa i la del Premi de Recerca.

 

INFORMACIÓ I RESERVES

Preu: 35 € per persona

Data límit d’inscripció: 13 d’octubre de 2017

Transferència a: ES15 0081 0377 9400 0108 5318

A nom de l’Acadèmia, indicant el vostre nom

Contacte: f_anoia@academia.cat

Tel: 609 944 914

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×