La Secció Territorial de Lleida col·labora a la Transplant Bike

Publicada el 26/09/2017

El passat 24 de setembre, la Secció Territorial de Lleida del Col·legi va col·laborar a la Cursa Transplant Bike d’Almenar, que va comptar amb uns 300 participants inscrits en tres recorreguts diferents de 15, 30 i 60 km.

Aquesta és una carrera d’esport inclusiu per a aquells que els hi agrada la bicicleta, trasplantats i no trasplantats, on l’objectiu és fomentar la importància en la realització de programes d’exercici físic a diferents hospitals, així com la promoció de la donació d’òrgans. 

La Secció Territorial de Lleida hi va participar amb 4 fisioterapeutes que van tractar uns 50 ciclistes amb diferents estiraments i massatges de descàrrega, sobretot a nivell d’EI i dos membres de la Secció Territorial de Lleida.

Al finalitzar, l’organització va obsequiar a cadascun dels fisioterapeutes presents amb una samarreta de la cursa i el dinar. 

La valoració és molt positiva tant a nivell organitzatiu i de col·laboració com, sobretot, per la possibilitat de poder difondre la importància de la Fisioteràpia en el món esportiu.

Judith Almazán
Secció Territorial de Lleida

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×