Cercar

Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Anar al contingut de la pàgina

La salut en bones mans

Portada

Convocada l'Assemblea Extraordinària del Col·legi, per al 27 de setembre

Categoria de la notícia

La Junta de Govern del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya ha convocat tots els col·legiats a l’Assemblea Extraordinària que tindrà lloc el proper dimecres 27 de setembre, a les 19.00 h, i que inclourà dos únics punts: l’aprovació de la proposta de nous Estatuts i precs i preguntes.

Convençuts que com més participants més representativitat del sentir del col·lectiu tindran aquests nous Estatuts, la Junta espera comptar amb el màxim de participants.

Les lesions medul·lars, tema del vídeo-consell de l’agost de la campanya ’12 mesos, 12 consells de salut’

Categoria de la notícia

La importància de la prevenció per evitar lesions medul·lars i el tractament integral que en fan els fisioterapeutes són els dos eixos principals del vídeo-consell del mes d’agost de la campanya ’12 mesos, 12 consells de salut’, que ja podeu consultar al canal FisioTv.cat amb el format habitual de dos minuts.

El Col·legi dóna suport a la 6a edició de l'Anem de Marxa per l'Alzheimer

Categoria de la notícia

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya torna a donar suport a l’Anem de Marxa per l’Alzheimer, la cursa solidària de quatre modalitats que organitza l’entitat Alzheimer Catalunya per visualitzar una malaltia que cada dia afecta més persones i per reduir-ne l’estigma.

Més info a: http://alzheimercatalunya.org/marxa-per-alzheimer/

Tarragona acull la sisena edició de la Jornada Fisioteràpia, TIC i 2.0. Inscripcions obertes

Categoria de la notícia

La Jornada Fisioteràpia, TIC i 2.0  del CFC arriba a la seva sisena edició aquest 2017 i ho fa el dia 30 de setembre al CaixaFòrum de Tarragona (carrer Cristòfol Colom, 2) tot mantenint la filosofia que li va donar origen però, alhora, mirant d’introduir algunes novetats. Qui ho desitgi, podrà assistir a la Jornada presencialment (cal inscripció prèvia) o bé seguir-nos en directe via streaming a www.fisiotv.cat

Convocatòria d'una beca de formació de postgrau al Centre de Medicina de l'Esport

Categoria de la notícia

Amb data de 31 de juliol, el BOE ha fet pública la convocatòria de beques de formació de postgrau al Centre de Medicina de l’Esport de l’Agència Espanyola de Protecció de la Salut en l’Esport. La convocatòria 2017 ofereix una beca per a la Unitat de Fisioteràpia.

El tràmit s’inicia l’1 d’agost (20 dies naturals de termini) i es podrà realitzar, com és habitual, a través de l’Oficina Virtual del Consell Superior d’Esports.

Horari d'estiu 2017

Categoria de la notícia

Us informem que de l’1 d’agost a l’1 de setembre (ambdós inclosos) el Col·legi no tanca, però sí modificarà el seu horari habitual d'atenció al col·legiat. Així, l'horari d'atenció al col·legiat serà de dilluns a divendres de 09.00 h a 15.00 h.

Comunicar-vos també que el dilluns 14 d'agost, el Col·legi romandrà tancat.

Podeu contactar amb nosaltres també per telèfon al 93.2075029 o mitjançant el correu electrònic cfc@fisioterapeutes.cat

S'entreguen els premis de la professió en una nit dedicada a la Fisioteràpia

Categoria de la notícia

Com cada any, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya organitza la Nit de la Fisioteràpia que se celebrarà el proper 15 de setembre. Durant l'acte es retrà l'habitual homenatge als col·legiats jubilats al 2016 i es farà el lliurament de diplomes als fisioterapeutes doctors.

També es farà entrega del Premi al Fisioterapeuta de l’Any 2017 a la Sra. Carme Campoy, així com el Premi June Nystrom 2017, que rebrà el Sr. Jordi Vilaró, un gran final de festa per a una nit on el nexe d’unió serà la Fisioteràpia.

Carme Campoy, Fisioterapeuta de l'Any

Categoria de la notícia

La fisioterapeuta Carme Campoy Guerrero ha rebut aquest 2017 el guardó de Fisioterapeuta de l’Any amb què el CFC reconeix anualment un col·legiat per la seva tasca professional i la difusió que fa de l’ofici. Fisioterapeuta, antropòloga i màster en Desenvolupament i Cooperació Internacional, Campoy és professora associada de la UdL i ha coordinat, entre altres iniciatives, el projecte de cooperació interuniversitària de Xarxa Vives ‘Fisiáfrica’, que ha implantat estudis universitaris en Fisioteràpia a Gàmbia.

Convocatòria 2017 d'ajuts per a la formació del CFC

Categoria de la notícia

Un any més el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya fa pública la resolució per la qual es convoquen els ajuts a la formació de postgrau i/o continuada, assistència a congressos, jornades i seminaris, i per als quals s’hi destina un pressupost, aquest 2017, de 15.368,46 €. El termini de presentació començarà l’1 de setembre i finalitzarà el 16 d'octubre de 2017 (ambdós inclosos).

Podeu consultar tots els detalls de la convocatòria, els terminis, la documentació i el barem aquí.

Convocat el Premi Dr. Miralles de recerca en Fisioteràpia 2017

Categoria de la notícia

La Facultat de Medicina i Ciències de la Salut (FMCS) de la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona convoca, un any més, el Premi Dr. Miralles de recerca en Fisioteràpia, dotat amb 1.500 euros i que reconeix treballs d’estudiants del grau de Fisioteràpia d’universitats catalanes, de temàtica lliure amb prioritat per la traumatologia i l’ortopèdia, l’ortopèdia infantil i la biomecànica clínica.

Convocatòria per a l'examen d'accés al Registre de Fisioterapeutes Acupuntors del CFC

Categoria de la notícia

La Comissió d'Acupuntura, amb l’objectiu de normalitzar i harmonitzar la formació i l'exercici de l'acupuntura dels fisioterapeutes, va elaborar la normativa col·legial per crear el Registre de Fisioterapeutes Acupuntors de Catalunya i els requisits mínims necessaris per accedir-hi. Per tal de donar accés al Registre a aquells professionals que no disposen d’una formació que compleixi els requisits d’acreditació oficial, però que reuneixen el criteri de càrrega lectiva, es convoca, de manera excepcional,una única prova d’accés al Registre el dissabte 4 de novembre de 2017.

La Junta de Govern del CFC presenta una proposta de nous estatuts

Categoria de la notícia

Des de ja fa un temps, la Junta de Govern, juntament amb l’Assessoria jurídica del CFC, estan treballant en una proposta de nous estatuts, que són els que, en cas de ser ratificats, hauran de regir l’activitat col·legial en endavant. Aquesta proposta se sotmetrà a l’aprovació de l’assemblea col·legial en una convocatòria extraordinària que tindrà lloc el proper 27 de setembre. Per  fer més àgil el desenvolupament de l’acte, així com per a la vostra valoració i coneixement, podeu descarregar-vos-els aquí (on trobareu marcats els canvis proposats) i també podeu consultar-los físicament a la seu del CFC. Es podran presentar esmemes fins el dia 5 de setembre.

El CFC demana al conseller de Salut més presència en el sistema públic i un major compromís en la lluita contra l'intrusisme

Categoria de la notícia

Ahir a la tarda, el conseller de Salut de la Generalitat, Antoni Comín, va rebre el degà i la vicedegana del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, Manel Domingo i Mònica Rodríguez, respectivament.

Els representants col·legials van posar damunt la taula del conseller un decàleg de peticions que, entre d’altres coses, demana la incorporació de la Fisioteràpia de manera extensiva al sistema sanitari públic i l’enfortiment de la lluita contra l’intrusisme professional.

Convocatòria per a una Borsa de treball única de projectes dependents del Col·legi

Categoria de la notícia

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC), en el marc del compliment dels seus Estatuts, ha de fomentar la Fisioteràpia com a mitjà adequat per a la millora de la salut dels ciutadans. En el desenvolupament d’aquesta tasca, el CFC decideix dur a terme activitats de prevenció de la malaltia i promoció de la salut adreçades a diferents col·lectius i en diversos àmbits i, és en aquest context on s’emmarca l’obertura d’una Borsa de treball única per a projectes dependents del Col·legi.

Disponibles a fisiotv.cat les entrevistes als ponents de la VIII Jornada de Fisioteràpia NME

Categoria de la notícia

Us informem que ja teniu a la vostra disposició, al canal de TV del CFC, les entrevistes de la VIII Jornada de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica del CFC, que es va celebrar el passat 20 de maig a Barcelona.

Així doncs podeu trobar les converses que vam mantenir amb Gerard Àlvarez, Julia Treleaven, Ladislao Campos, Marc Lari, Mark Hancock, Shaun O’Leary i Sergio Romero

Maig de 2018: I Congrés Internacional de Fisioteràpia a Barcelona

Categoria de la notícia

Barcelona acollirà els dies 4 i 5 de maig de 2018 el I Congrés Internacional de Fisioteràpia (FTP18), organitzat pel Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. En aquests moments ja podem confirmar la presència de prestigiosos fisioterapeutes d’arreu del món, com Chad Cook, Sherley Sahrmann, Toby Hall, Wim Dankaerts, Juanjo Brau, Ricard Pruna...

Podeu veure el vídeo en català a https://youtu.be/PiAV-ZzzOeA

El Noticiari: ara tens l'opció de rebre'l només per correu electrònic

Categoria de la notícia

Amb l’objectiu de col·laborar a ser més respectuosos amb el medi ambient i de poder buscar nous mètodes d’estalvi, el CFC ha engegat una nova iniciativa en relació al Noticiari. Aquesta nova iniciativa contempla que pugueu escollir en quin format voleu rebre el Noticiari, bé en paper com fins ara, o bé a través del vostre correu electrònic mitjançant un enllaç.

En el cas que vulguis rebre el Noticiari exclusivament per correu electrònic has d’omplir el formulari que trobaràs aquí.

Correu del Col·legi

Has oblidat la teva contrasenya?

Calendari del Col·legi

«  Febrer 2017   »
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28

Accés a l'àrea col·legial

Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Segle XX, 78 - 08032 Barcelona Tel. 93 207 50 29 Fax: 93 207 70 22

cfc@fisioterapeutes.cat

Horari de Secretaria: de dilluns a divendres de 9 a 20 hores

Avís legal | Accessibilitat | © 2009 Tots els drets reservats


Follow @ColFiCat

Tornar al principi de la pàgina