Presentació de la Jornada

Benvolgudes i benvolguts companys,

De tots és sabut que el creixent envelliment de la població és un repte per a societats desenvolupades com la nostra. D’acord amb les previsions estadístiques, a Catalunya, arribats a l’any 2040, es calcula que el 31% de les dones i el 25,54% dels homes tindran més de 65 anys. Com és lògic, aquest repte majúscul de la societat del futur necessita dels professionals sanitaris, als quals la nova realitat ens demana, cada cop més, unes dosis més grans d’implicació, reflexió i coneixements.

D’aquí que sigui normal que la  Jornada de Fisioteràpia en Geriatria, que vam impulsar des del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya ara fa set anys, s’hagi convertit, al nostre entendre, en una de les jornades més transcendents que organitzem.

A la Jornada d’aquest any hem decidit recuperar l’esperit multidisciplinari de la primera edició de l’any 2011. I ho fem absolutament convençuts que l’atenció en geriatria -com també passa amb d’altres àmbits de la Fisioteràpia- necessita de la complicitat de diverses disciplines per fer avenços significatius que reverteixen en la qualitat de l’assistència i tractament al pacient.

Continuem amb el format de les dues edicions anteriors, o sigui, tornarem a tenir ponències teòriques al matí i masterclass a la tarda, amb la idea d’oferir-vos, en grups reduïts, un coneixement pràctic real.

 

Manel Domingo
Degà del Col·legi de Fisioterapeutes de CatalunyaAmb el patrocini de:

Amb el patrocini de: