Presentació de la Jornada

Tornen les jornades de Fisioteràpia, TIC i 2.0, en la seva cinquena edició, amb l’objectiu de compaginar la Fisioteràpia i el món del 2.0. Així que per celebrar aquest cinquè aniversari, hem decidit fer un “homenatge” a la que fou la primera jornada (la de l’any 2012), tot barrejant el format d’aquell moment amb l’actual de les jornades TIC.

Com ho farem? La idea consisteix a organitzar una jornada amb tots els ponents presents a la seu del CFC, a Barcelona, des d’on emetrem en directe via streaming. La inscripció i assistència a la Jornada està becada al 100%.

D’aquesta manera, aquells col·legiats i col·legiades que vulgueu veure en persona els ponents de la jornada podreu venir el dissabte 1 d’octubre a la seu del Col·legi, mentre que aquells que no pugueu venir o, senzillament, vulgueu veure la jornada des de casa, ho podreu fer per ordinador, tauleta o mòbil.

La nostra intenció és la de recuperar l’esperit de les I Jornades Fisioteràpia, TIC i 2.0, amb la participació de ponents, bloguers i reconeguts usuaris del 2.0, tant de Catalunya com de l’estat espanyol, per parlar d’allò que creguin més oportú i publicant una entrada en els seus respectius blogs de manera instantània. Com no pot ser d’altra manera, la interacció via Twitter, Facebook i blogs està garantida.

Comptarem amb la presència de ponents que ja van venir a la primera jornada, com és el cas d’Eduardo Fondevila (@ezeyan) i Raúl Ferrer (@_RaulFerrer), i amb nous ponents com és el cas d’Irene Garcia (@FisioIres), Miguel López (@miguelHD), Jorge Álvarez (@jorge_ze) i Juan Antonio González García (@fisiobitacora).

Tot desitjant poder saludar-vos (presencialment o via online) el dia 1 d’octubre, rebeu una cordial salutació

Salut!

Manel Domingo
Degà del Col·legi de Fisioterapeutes de CatalunyaAmb el patrocini de: