Calendari

21 de març de 2015

Horari: de 10 a 12 h

Durada: 2,00 hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Secció Territorial de Lleida. Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripció

El proper dissabte 21 de març, la Secció Territorial de Lleida celebrarà la vuitena edició del seu tradicional Esmorzar-Col·loqui, enguany, sota el títol, Abordatge i readaptació de les lesions en la pràctica del córrer.

La primera ponència, "Abordatge integral de les lesions en el corredor/a", serà una exposició sobre els diferents factors que poden influir en l'aparició de les lesions en els corredors, incloent aspectes estructurals, orgànics, químics i emocionals, amb l'objectiu de donar una visió integrativa de la Fisioteràpia.

La segona part, "Reeducació funcional esportiva del corredor/a", explicarà en què consisteix i la importància de realitzar la readaptació esportiva funcional després d'una lesió.

En acabar la conferència, es realitzarà una taula rodona amb els assistents que podran plantejar les seves preguntes al ponent. Per cloure la jornada, la Secció Territorial de Lleida oferirà un esmorzar als assistents.

PROGRAMA
10.00 h Reunió anual per als col·legiats de la província de Lleida, on els membres de la Secció Territorial de Lleida faran un breu resum de l'activitat de la Secció durant l'any 2014 i donaran pinzellades de les activitats previstes per al 2015
10.30 h Ponències
11.30 h Col·loqui amb els assistents
11.50 h Cloenda
12.00 h Esmorzar per als assistents

Esperem, de la mateixa manera que en les edicions anteriors, comptar amb la vostra participació!

Lloc de realització

Aula Magna de la Facultat de Medicina, Universitat de Lleida, c/ Montserrat Roig, 2, 25008, Lleida

A càrrec de

Secció territorial de LleidaArnau Feixas, fisioterapeuta i llicenciat en INEF Copropietari de T fisio, centre de Fisioteràpia, i Dani Colell, llicenciat en CAFE i graduat en Educació Primària

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×