Calendari

14 de juny de 2022

Horari: de 19.00 h a 21.00 h

Durada: 2,00 hores

Informació general

Jornada bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Secció Territorial Catalunya Central del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Lloc de realització

Universitat de Vic, aula B030. Edifici B.Campus Miramarges. Carrer de Miramarges, 6, 08500 Vic

Descripció

La Secció Territorial de la Catalunya Central del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya es complau a presentar-vos la segona edició Jornada anual on s'oferirà, a més, una conferència sobre fisioteràpia en l'abordatge de la deficiència d'AADC.

La fisioteràpia és una professió present en diferents àmbits de la salut, entre els quals, la pediatria. En aquesta conferència coneixerem el cas de la Irai i la seva experiència amb la fisioteràpia, a càrrec de la Carolina Moreno, mare de la Irai, i la Laura Crous, fisioterapeuta experta en pediatria.

La Irai és una nena que va néixer amb deficiència d’aminoàcid aromàtic de descarboxilosa (deficiència d’AADC) conegut també com a Parkinson infantil. El cos no pot sintetitzar les hormones de la dopamina, encarregada del moviment, ni de la serotonina, encarregada del plaer. N'hi ha 150 casos a tot el món.

La jornada  finalitzarà amb la reunió anual de la Secció Territorial de Catalunya Central, en la qual els seus membres faran un breu resum de l'activitat de la Secció durant l'any 2021 i informaran de les activitats previstes per al 2022.


19.00 h Experiència de la fisioteràpia en l’abordatge de la deficiència d’AADC

19.45 h Reunió anual

20.15 h Refrigeri

Esperem que sigui del vostre interès!

 

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×