Conveni de col·laboració amb el Club Tennis Reus Monterols

El passat divendres 16 de maig, el president del Club Tennis Reus Monterols, Sr. Jordi Compte, i la representant la Secció Territorial de Tarragona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, Sra. Eva Hernando, van signar un conveni de col·laboració.

Aquest conveni afecta a tots els fisioterapeutes col·legiats de la província de Tarragona, que podran gaudir d'unes condicions especials per fer-se soci del club amb un descompte equivalent al 50% del preu d'entrada (la quota d'entrada sense promoció és de 800 € i és obligatòria per a tots els socis titulars).

Per a aquells col·legiats de la Secció de Tarragona del CFC que actualment ja són socis del CTRM, s’oferirà un mes de prova gratuït del nou Fitness Center per als seus familiars. A més, tots els col·legiats, siguin o no socis del CTRM, podran provar el Fitness Center de forma gratuïta (amb un FreePass). Tots els col·legiats que ho desitgin rebran FreePass del Fitness Center per poder distribuir entre els usuaris dels seus centres de Fisioteràpia. A més, el CTRM es posa a disposició de la Secció Territorial de Tarragona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya per a l’organització d'esdeveniments esportius a les seves instal·lacions.

Conveni de col·laboració entre el Col·legi i la URV per a l'ús de la biblioteca

El rector de la Universitat Rovira i Virgili, Sr. Francesc Xavier Grau, i el degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, Sr. Francesc Escarmís, varen signar un conveni de col·laboració pel qual es permet l'ús de la Biblioteca de la URV als col·legiats de les comarques de Tarragona.

Aquests professionals de la Fisioteràpia, mitjançant la presentació del carnet de col·legiat, podran “consultar els catàlegs i documents del Servei de Biblioteca i Documentació de la URV”, així com tenir accés “al servei de préstec interbibliotecari i a la resta de serveis que s’ofereixin, a excepció del servei de préstec de documents propis”. El present conveni és vigent des del passat 15 de setembre i la seva durada s'estableix, inicialment, per un any, prorrogable indefinidament.

Amb aquesta iniciativa, que ja compta amb un precedent després del conveni signat amb la UdG, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya pretén posar a l'abast dels seus col·legiats tarragonins les eines necessàries per ampliar els seus coneixements i per incentivar la recerca en Fisioteràpia, un dels objectius establerts per la Junta de Govern a l'inici del seu mandat.

 Informació General de la Biblioteca URV (serveis)

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×