La Junta de Govern visita els fisioterapeutes del Maresme

Publicada el 07/07/2009

El passat dimarts 30 de juny, i seguint un dels objectius establerts en el programa de la nova legislatura, la Junta de Govern va visitar la comarca del Maresme.

Aquesta visita va començar a les 9.30 h del matí al centre sociosanitari 'Can Torras', ubicat a la localitat d'Alella. La ruta va continuar a l'Hospital de Mataró, on els responsables i els fisioterapeutes del servei van atendre el degà i el vicedegà del Col·legi mostrant-los les instal·lacions. L'apretada agenda de visites va continuar, al migdia, al centre sociosanitari L'Estada, de la localitat de Sant Andreu de Llavaneres, el personal del qual va estar molt content de rebre la visita dels representants del Col·legi.

L'activitat de la tarda es va centrar a visitar el CAP Maresme, de Mataró, on els membres de la Junta de Govern van tenir l'oportunitat de veure 'in situ' la tasca que realitza el Servei de rehabilitació d'un CAP de considerables dimensions, com ho és aquest.

A les vuit del vespre, l'agenda de la Junta de Govern es va tancar al Centre Cívic Pla d'en Boet, de Mataró, amb la trobada amb fisioterapeutes maresmencs que majoritàriament realitzen la seva tasca professional en l'àmbit privat. Per obrir la reunió, el degà i el vicedegà van estar acompanyats, a la taula principal, d'en Rafa Nadal, fisioterapeuta de la zona, el qual va compartir amb tots els seus companys la seva tasca professional a la comarca, els seus reptes i projectes pendents.

La participació dels assistents va ser força activa i interessant; es van plantejar els dubtes que molts fisioterapeutes tenen envers el Pla Bolonya i com afectarà als ja diplomats; es van crear temes de debat en relació als preus de les mútues i la crisi econòmica actual, i els assistents van tenir l'oportunitat de transmetre i compartir les seves inquietuds respecte de l'intrusisme.

La Junta de Govern va plantejar, i deixar sobre la taula, la possibilitat de crear un grup d'interès a la zona del Maresme, amb l'objectiu de mantenir un contacte més proper entre els fisioterapeutes de la zona i el CFC, proposta molt ben rebuda per part dels assistents.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×