El GT de Mútues de Salut posa en marxa una enquesta per vetllar per la millora dels convenis existents amb les mútues

Publicada el 31/07/2018

El Grup de Treball de Mútues de Salut del CFC s’ha marcat l’objectiu de millorar els convenis existents amb les mútues i, alhora, d’iniciar els tràmits necessaris per denunciar a la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència la situació que pateixen actualment els centres.

Per aquest motiu s’ha elaborat la següent ENQUESTA sobre qüestions pràctiques dels centres, que us animem a contestar. Si decideixes respondre-la podrem realitzar un informe més acurat de la situació real del sector i recopilar unes dades que ens seran molt útils per tal de que la denúncia tingui més força.

Aquesta acció ha comptat amb el suport de l’ACEFIC que, des del primer moment i com a experts en el sistema privat, han estat al nostre costat per tal d’establir una estratègia de treball conjunta en pro de la millora de les condicions contractuals mútua-centre.

Per a més informació, podeu contactar amb el Depertament Professional del CFC a través del correu electrònic grupstreball@fisioterapeutes.cat

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×