Oberta la inscripció a la llista de pèrits fisioterapeutes del Departament de Justícia per al 2020

Publicada el 12/12/2019

L’entrada en vigor de la Llei 1/2000, de 7 de gener, d’Enjudiciament civil, estableix la designació de pèrits en els procediments judicials. D’acord amb aquesta llei, els col·legis professionals han de facilitar anualment al Departament de Justícia el llistat de professionals disposats a actuar com a pèrits.

Per aquest motiu, el CFC es dirigeix ara als col·legiats i col·legiades interessats a formar part de la llista de pèrits 2020 del Col·legi, que han de fer arribar a la seu col·legial el formulari d’inscripció per correu postal (c/ Segle XX, 78, 08032 Barcelona), fax (93 207 70 22) o correu electrònic (cfc@fisioterapeutes.cat) abans del divendres 27 de desembre de 2019.

La participació dels fisioterapeutes com a instrument professional en l’àmbit de la Justícia esdevé un avenç important en el reconeixement social de la nostra professió.

La inclusió o no en les llistes de pèrits és totalment voluntària, però des del Departament de Justícia recorden que “des del moment en què un professional accedeix a aquestes llistes està subjecte a la possibilitat que sigui cridat per un òrgan jurisdiccional del partit judicial on ha declarat la seva voluntat de treballar. En cas que així sigui, la LEC (Llei d’Enjudiciament Civil) únicament preveu que el pèrit pugui excusar-se d’acceptar el càrrec si al·lega una causa justa i el jutge o tribunal l’admet”.

Per a més informació, cliqueu AQUÍ

 

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×