Curs de la Generalitat de formació general per a perits judicials (2019)

Publicada el 06/06/2019

Continuant amb la línia formativa iniciada fa gairebé quinze anys, el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE) de la Generalitat de Catalunya durà a terme, els propers dimarts 2 i dijous 4 de juliol, de 16.00 h a 19.00 h, un curs de formació general per a perits judicials, a la seva seu de Barcelona.

Els destinataris d’aquest curs són els professionals inscrits a les llistes de perits judicials del Departament de Justícia, entre els quals també hi ha fisioterapeutes. La formació tindrà lloc a la sala d’actes del propi CEJFE (carrer Ausiàs Marc, 40, de Barcelona).

El període d’inscripció romandrà obert fins el 17 de juny. Les persones interessades han d’enviar emplenada aquesta BUTLLETA D’INSCRIPCIÓ a l’adreça electrònica: uiajcejfe.dj@gencat.cat

Hi ha 60 places disponibles i el preu del curs és de 30,05 euros, que caldrà satisfer un cop confirmada l’acceptació al curs. Per a més informació podeu dirigir-vos al propi CEJFE (telèfon 93 207 31 14, ext. 1212).

PROGRAMA

Dimarts 2 de juliol

16.00 h -19.00 h

La tasca del perit judicial en els procediments judicials: la figura del perit, obligacions del perit i aspectes processals i administratius.

Núria Parra Bueno. Lletrada de l’Administració de justícia del Jutjat Penal núm. 14 de Barcelona

Pagament de peritatges judicials a càrrec del Departament de Justícia i llistes de perits.

Xavier Aparicio Martínez i Josep Maria Mateu Parellada. Subdirecció General de Suport Judicial i Coordinació Tècnica

Dijous 4 de juliol

16.00 h-19.00 h

L'informe pericial: Premisses, contingut i desenvolupament; defensa de l'informe pericial en vista oral. Actuació del perit.

Lluís Morell Peipoch. Perit del Departament de Justícia

Exposició comentada de casos pràctics.

Pilar Comalada Muñoz. Perita judicial

Col·loqui

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×