Nou servei d’assessoria del CFC: convenis de salut i mútues, i organització i estratègia de centres

Publicada el 28/08/2019

El passat mes de juliol, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya va signar un contracte de servei amb l'Associació de Centres de Fisioteràpia de Catalunya (ACEFIC), una entitat privada destinada a agrupar i representar els interessos dels centres de Fisioteràpia de Catalunya. D'una banda, el degà del CFC, Sr. Ramon Aiguadé, i de l'altra, el Sr. Joan Carles Escolà, president de l'ACEFIC van formalitzar un acord, l'objecte del qual és la prestació, per part de l’ACEFIC, d’un servei d’assessoria dirigit a les col·legiades i col·legiats.

En concret, l’ACEFIC oferirà assessorament en relació a:

  • Convenis de salut
  • Convenis amb mútues d’assegurances i de trànsit
  • Centres de Fisioteràpia: organització i estratègia

Les col·legiades i col·legiats que hi estiguin interessats, poden contactar amb l’ACEFIC mitjançant el telèfon 973392103 (de 9.00 h a 14.00 h i 16.00 h a 19.00 h), correu electrònic emprenedoria@fisioterapeutes.cat o, si ho desitgen, també poden sol·licitar una visita presencial a la seu col·legial el darrer divendres de cada mes, de 17.00 h a 20.00 h.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×