Atenció! Detectada una presumpta estafa en la compra online de material

Publicada el 16/11/2020

Arran de l'avís d'una col·legiada, hem pogut saber que s'està produint el que semblaria un presumpte frau en la venda de material que pot ser d’interès per als fisioterapeutes. L’empresa en qüestió, que ven exclusivament online, es diu Sysa-shop, i segons consta en la denúncia de la nostra companya, al mes de juliol va fer una compra d’una llitera que encara no ha rebut i no pot contactar amb ningú més que unes operadores que no li solucionen el problema.

El nostre assessor jurídic adverteix, en aquest sentit, que el Col·legi té qualificada aquesta empresa com a “presumpta estafadora” atès que han estat diverses les col·legiades i col·legiats, tant del CFC com d’altres col·legis adscrits al CGCF, que se n’han vist afectats en no rebre mai les comandes fetes.

D’acord amb el nostre assessor jurídic, en el cas que us hagueu vist afectats pel modus operandi d’aquesta empresa, la manera més efectiva i més barata per solucionar-ho és la interposició d’una denúncia per estafa davant els Mossos d’Esquadra.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×