Fem-nos visibles! Seguim amb la campanya de divulgació

Publicada el 07/07/2020

La tasca dels i les fisioterapeutes ha estat i és indispensable en la pandèmia de la Covid-19... i ho seguirà sent en el futur. Per aquest motiu i perquè volem que tothom conegui la nostra gran feina, el nostre valor, la nostra dedicació i incentivar el retorn de l'activitat, hem desenvolupat una intensa tasca de comunicació amb diferents accions.

La tasca del Col·legi s’ha dut a terme amb la campanya de publicitat i la presentació d’un vídeo per recordar que mai ens hem aturat, amb el missatge “La fisioteràpia et dona l’aire que necessites” i que ara durant el mes de juliol ens porta a les pàgines de La Vanguardia amb un anunci el passat diumenge 5 de juliol, un altre anunci el proper dijous 9 de juliol al Mundo Deportivo i també en forma de falques radiofòniques a Catalunya Ràdio a partir d’ahir dilluns 6 de juliol.

D’altra banda, el dia 30 de juny també vam ser protagonistes en l’especial de Salut que va publicar el Diari de Girona.

Dins l’àmbit de la comunicació, el degà del Col·legi, Sr. Ramon Aiguadé, va participar a dues entrevistes al 3/24 i al programa Planta Baixa de TV3 per explicar com es preparaven els centres per atendre pacients amb les màximes mesures d'higiene i seguretat, així com en una entrevista a El Nacional.

#JoTrioFisioterapia ha estat una acció impulsada a través de les xarxes socials per la qual hem regalat 100 xecs per valor de 50 euros per assistir a un centre de fisioteràpia, on els participants només havien d'explicar mitjançant l’hashtag #jotriofisioterapia per què havien trobat a faltar el seu centre de fisioteràpia durant els mesos de confinament.

Aquestes campanyes de publicitat es prolongaran i intensificaran en funció de les possibilitats del Col·legi i també del context d’evolució de la pandèmia.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×