Treballes amb mútues? Necessitem la teva col·laboració per recollir dades per donar suport documental a la denúncia que hem preparat davant la Comisión Nacional de la Competencia

Publicada el 20/04/2021

Necessitem la teva col·laboració per recollir, de forma anònima, dades contractuals de les mútues d’assegurances per donar suport documental a la denúncia que hem preparat davant la COMISIÓN NACIONAL DE LA COMPETENCIA per denunciar, en el seu cas, les possibles pràctiques col·lusòries en què puguin estar incorrent.

Totes les col·legiades i col·legiats que cregueu que els vostres contractes de prestació de serveis mercantils amb les mútues estan signats en unes condicions contractuals que us puguin perjudicar (tant per la retribució, per les exigències...), podeu enviar-nos còpia dels contractes, amb la seguretat que eliminarem qualsevol mena de referència a dades personals, d’ubicació del centre... per tal que no es puguin identificar els fisioterapeutes contractants.

Aquesta informació, que serà 100% confidencial, ens la podeu fer arribar a professional@fisioterapeutes.cat

Aquesta acció s’emmarca dins del Pla d’accions per millorar la situació professional dels nostres col·legiats i col·legiades.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×