Novetats en relació a la campanya de vacunació

Publicada el 05/05/2021

El Col·legi ha col·laborat amb Salut per facilitar l’accés a la vacuna contra la COVID-19 a les i els fisioterapeutes col·legiats en actiu que fan pràctica assistencial i també al personal sanitari de centres sanitaris de l’àmbit privat. Com sabeu, la campanya de vacunació està en constant actualització, motiu pel qual us fem a mans informació diversa que ens ha fet arribar el Departament de Salut per si us pot afectar.

  • Si encara no has rebut cap dosi, està previst que a partir de la propera setmana es puguin reprogramar les cites.
  • Si tens menys de 60 anys i has rebut la primera dosi d’AstraZeneca, has de saber que la Comisión de Salud Pública del Ministerio ha decidit ajornar la segona dosi fins a les 16 setmanes mentre es pren una decisió d’acord a la millor evidència científica disponible. En aquest sentit hi ha la possibilitat que aquestes persones es quedin només amb una dosi o bé que aquesta segona dosi sigui d’AstraZeneca o s’opti per un altre tipus de vacuna.

Pots llegir tota la informació relativa als grups prioritzats a la darrera actualització del Ministerio (6) al següent enllaç.

Amb data d’avui ens han informat que s’ha obert la programació de visites per a les franges d’edat de les persones nascudes entre 1962 i 1965.  Per demanar cita accedeix aquí.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×