Tens un centre de Fisioteràpia concertat amb mútues? Això t’interessa

Publicada el 15/07/2021

Necessitem la teva col·laboració! Ateses les nombroses queixes que ens heu fet arribar i per poder donar suport documental a la denúncia que hem preparat davant la COMISIÓN NACIONAL DE LA COMPETENCIA, ens seria necessari obtenir el major nombre possible de condicions contractuals que inclouen les mútues als seus contractes. 

Per aquest motiu us demanem que, tots els centres o  col·legiades i col·legiats que cregueu que els vostres contractes de prestació de serveis mercantils amb les mútues estan signats en unes condicions contractuals que us puguin perjudicar (tant per la retribució, per les exigències...), podeu enviar-nos còpia dels contractes.

Òbviament les dades es tractaran de forma totalment anònima i confidencial. Eliminarem qualsevol mena de referència a dades personals, d’ubicació del centre... per tal que no es puguin identificar ni els centres ni  els fisioterapeutes contractants.

Aquest recull d’informació ens ajudarà a disposar de documentació per a la denúncia que hem preparat davant la COMISIÓN NACIONAL DE LA COMPETENCIA per posar de manifest, en el seu cas, les possibles pràctiques coordinades i perjudicials per a la professió en què puguin estar incorrent algunes mútues.

Ens podeu fer arribar els contractes que cregueu que inclouen condicions contractuals que us puguin perjudicar a professional@fisioterapeutes.cat abans del 30 de setembre.

Aquesta acció s’emmarca dins del Pla d’accions per millorar la situació professional dels nostres col·legiats i col·legiades.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×