En els darrers anys hi ha un interès creixent pels diferents mètodes i conceptes de fisioteràpia neuromusculosquelètica procedents de la zona geogràfica d’Austràlia i Nova Zelanda, conegudes de manera col·loquial entre els fisioterapeutes com les “4M”.

Cadascun dels quatre mètodes posseeix una identitat única, amb propostes pròpies i originals per l’abordatge de les diferents disfuncions de l’aparell locomotor.

En aquest seminari s’ofereix una introducció general als 4 mètodes per tal que el fisioterapeuta interessat en alguna de les formacions oficials disposi d’un criteri més ampli per tal de fer una elecció més encertada. A l’hora, es presenta un exemple d’integració del les “4M”, aplicant-les a l’abordatge d’una disfunció de columna cervical.

Calendario

Calendario: 11 de diciembre de 2021

Horario: Sábado, de 9.00h a 14.15h y de 15.30h a 20.45h.

Duración: 10,00 horas

Información general

Organiza: Sección Territorial del Terres de l'Ebre del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Dirigido a: Fisioterapeutas colegiados

Precio: 115,00€

Modo: Presencial

Programa
  • Presentació general: prioritat de l’avaluació clínica. Bases del Raonament Clínic.
  • Principis generals en que es fonamenta la proposta d’avaluació i d’abordatge terapèutic de cadascuna de les “4M”.
  • Integració en un cas clínic de columna cervical. Amb demostració pràctica. Avaluació clínica bàsica de columna cervical, com a punt comú a tots els abordatges. Identificació de banderes. Exploració física per identificar paràmetres de revaloració.
  • Pràctica entre els assistents de les diferents tècniques de més interès.
Lugar de realización

Sala del segon pis de l'edifici de la Immaculada, Pl. Pati de la Immaculada, 1, 43590 - JESÚS

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×