Èxit de convocatòria de les V Jornades Catalanes de Fisioteràpia Postquirúrgica en Traumatologia i Ortopèdia i II d'Infermeria

Publicada el 03/03/2008

El passat divendres 29 de febrer van tenir lloc a l'Auditori Can Roig i Torres de Santa Coloma de Gramenet, les V Jornades Catalanes de Fisioteràpia Postquirúrgica en Traumatologia i Ortopèdia i II d'Infermeria, un acte organitzat conjuntament per la Fundació Hospital de l'Esperit Sant i el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

V Jornades Catalanes de Fisioteràpia Postquirúrgica en Traumatologia i Ortopèdia & II d'Infermeria

Aquesta cita, de caràcter biennal, va comptar amb la participació de destacats professionals sanitaris que van voler destacar per sobre de tot, la importància del treball multidisciplinari com a element clau per unificar criteris que permetin un creixement professional al servei de la millora de qualitat de vida dels pacients.

Atès l'èxit de participació d'aquesta cinquena edició (la segona en el cas de la Infermeria), aquestes Jornades es consoliden com a una de les cites ineludibles per als professionals de la salut vinculats a l'àmbit de la Fisioteràpia en Traumatologia i Ortopèdia.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×