El Col·legi i Alzheimer Catalunya Fundació Privada signen un conveni marc de col·laboració

Publicada el 09/09/2009

El 8 de setembre, el Col·legi va signar un conveni marc de col·laboració amb Alzheimer Catalunya Fundació Privada. El degà de Col·legi, Sr. Francesc Escarmís, i la presidenta de la fundació, Sra. Eulàlia Cucurella, van subscriure un acord que té per objectiu principal "promoure accions destinades a la millora de la qualitat de vida de les persones amb deteriorament cognitiu i els seus familiars i/o responsables". De la mateixa manera, es pretén que el treball conjunt d'ambdues entitats serveixi per divulgar, entre la població, la realitat del col·lectiu de les persones afectades per Alzheimer i altres demències.

Per facilitar el desenvolupament d'aquest conveni es constituirà una comissió mixta, formada per dos integrants de cada entitat, les funcions de la qual serà, entre d'altres "determinar les normes de coordinació, execució i seguiment dels projectes i proposar col·laboracions en temes científics i tecnològics d'interès comú".

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×