El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya treballa per aconseguir una pàgina web accessible per a tothom, siguin quines siguin les limitacions tècniques, físiques, sensorials o intel·lectuals d'aquelles persones que volen consultar-la. L'objectiu és eliminar aquelles barreres que en puguin limitar l'accés.

Per aquest motiu estem intentant adaptar tots els continguts del nostre web a les recomanacions del Consorci World Wide Web - W3C. Aquestes advertències recullen les pautes d'accessibilitat al contingut de la web WCAG 1.0.

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya es compromet a satisfer, com a mínim, els punts de verificació de prioritat 1 i 2 de les pautes WCAG per, d'aquesta manera, donar compliment al nivell de conformitat "Doble A" (AA), tal com recomanen les legislacions europea i espanyola. Sempre que ens sigui possible, la nostra voluntat és intentar complir també els punts de verificació de prioritat 3.

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×