Coordinadora:

  • Col.11046 Cristina Adillón Camón

Subcoordinadora:

  • Col.11664 Tania López Hernández

Miembros:

  • Col.4598 Noema Perez Alfageme
  • Col.6379 Joan Álvarez Vives
  • Col.12911 Laura Menés Fernández
Constitución de la Secció Territorial de Tarragona

El passat 16 de desembre va tenir lloc la segona reunió per a la creació de la Secció Territorial de Tarragona al Centre Social i Cultural de "la Caixa".

La primera tasca desenvolupada per la Secció ha estat l'elaboració d'un qüestionari/enquesta per tal de conèixer millor la població de fisioterapeutes de la província, actualment de 466 col·legiats. Aquest qüestionari consta de tretze apartats-preguntes amb diferents temes d'interès per a la Secció: tipus de centre, situació laboral, especialitat, competències de la Secció, interès per la formació continuada, possibilitat de fer formació entre col·legiats, disposició per la col·laboració activa a la Secció, elecció del mitjà de comunicació entre la Secció i els col·legiats, satisfacció laboral a nivell professional i econòmic i expectatives envers la nova Secció.

La Secció comptarà amb un pressupost aprovat a l'Assemblea del 14 de desembre de 6.920€ destinats al desenvolupament de la Secció i 6600€ previstos per a formació.

En aquesta reunió de constitució s'acorden els següents punts:

  • S'elaborarà un Llibre Blanc tenint en compte els resultats del qüestionari amb un objectiu molt concret : qui som, què fem i on estem.
  • Les línees d'actuació seran dues: d'una banda política, obrint camí amb les Delegacions de Salut i d'Acció Social i Ciutadania, Ajuntaments, Col·legis de Metges i Col·legis d'Infermers/es. D'altra banda, una línia dinamitzadora, potenciant la formació contínua.
  • La presentació oficial de la Secció es preveu cap a finals del primer trimestre de 2007, i es convidarà una persona de professionalitat reconeguda en l'àmbit de la Fisioteràpia.

 Segueix-nos a Facebook

Formación
Actualmente no hay actividades programadas.
Actividades lúdicas
Actualmente no hay actividades lúdicas programadas.

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×