Els infermers i infermeres de Barcelona inauguren la seva nova seu

Publicada el 02/02/2010

El passat 30 de gener, el Col·legi Oficial d'Infermeria de Barcelona (COIB) va inaugurar la seva nova seu al districte 22@ del Poble Nou. El nou edifici de la corporació professional es troba a l'immoble Inbisa 22@, situat a la confluència dels carrers Pujades, Selva de Mar i Porvençals, a pocs metres de l'avinguda Diagonal.

El Col·legi, que representa a més de 37.000 infermers i infermeres de la demarcació de Barcelona, ocupa una superfície total de 4.700 metres quadrats de l'edifici i està distribuït en tres plantes quasi bé diàfanes amb molta llum natural. La planta baixa és on es troba l'àrea d'atenció col·legial. A la planta primera s'hi ha ubicat la biblioteca, la sala d'informàtica i comunicació, aules de formació, l'àrea d'associacions, una àrea social com a punt de trobada per als col·legiats, sales de reunions, la sala de juntes, l'arxiu i diversos despatxos. I a la tercera planta, s'obrirà a empreses i institucions interessades en la seva contractació per a la realització de congressos, jornades o actes.

La nova seu va ser inaugurada pel president de la Generalitat, Sr. José Montilla; la consellera de Salut, Sra. Marina Geli; la presidenta del COIB, Sra. Mariona Creus; el president del Consejo General de Enfermería, Sr. Máximo González Jurado; i el regidor del districte de Sant Martí, Sr. Francesc Narváez.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×