Conferència sobre Rehabilitació aquàtica a Vic

Publicada el 03/03/2010

El proper dijous 11 de març a les 20.00 h, tindrà lloc a Vic una conferència sobre la Rehabilitació aquàtica. Aquesta activitat anirà a càrrec d'Eva Cirera Serrallonga, fisioterapeuta responsable de l'activitat aquàtica de l'Associació de Disminuïts Físics d'Osona (ADFO), que actualment treballa en rehabilitació neurològica i aquàtica; i d'Ariadna Pamplona Rodríguez, educadora social i responsable de l'Àrea de Projectes de l'ADFO.

A la conferència s'explicaran les propietats físiques de l'aigua, els beneficis del treball rehabilitador en una piscina i s'abordaran també les contraindicacions que pot tenir aquest tipus de tractament. Les conferenciants faran una exposició conjunta de l'activitat aquàtica que s'està duent a terme a la comarca d'Osona en què hi participen fisioterapeutes, estudiants de Fisioteràpia voluntaris i l'Associació de Disminuïts Físics d'Osona.

La conferència està oberta a tothom.

Lloc: ADFO (Associació Disminuïts Físics d'Osona)
C/ Sant Pere, 9, baixos (Hotel d'Entitats)
08500 Vic

Data i hora: 11 de març de 2010, a les 20.00 h

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×