El Col·legi signa un conveni de col·laboració amb l'ACEFIC

Publicada el 23/09/2011

El passat 20 de setembre es va fer la signatura d'un conveni de col·laboració amb l'Associació de Centres de Fisioteràpia de Catalunya (ACEFIC), una entitat privada destinada a agrupar i representar els interessos dels centres de Fisioteràpia de Catalunya. D'una banda, el secretari del CFC, en representació del degà, i de l'altra, el Sr. Joan Carles Escolà, president de l'ACEFIC van formalitzar un acord, l'objecte del qual és articular els sistemes adequats per tal que els joves fisioterapeutes puguin iniciar i progressar en l'aplicació dels seus coneixements professionals, a la vegada que oferir formes d'inserció en el món laboral.

Ambdues parts constituiran una comissió de seguiment, formada per dos membres de cada entitat, per tal de vetllar pel compliment del conveni, resoldre les incidències que puguin sorgir i proposar i adoptar les mesures que siguin adequades per promoure el compliment dels seus objectius.

L'ACEFIC va néixer al juny del 2010, quan un petit grup d'empresaris lleidatans, arran dels canvis econòmics del moment i precipitats per canvis unilaterals de les companyies asseguradores, es van reunir i van proposar un seguit de solucions als reptes que apareixien. Aquesta situació va donar lloc a què es plantegessin la figura legal de l'associació: un estament que pogués vetllar per la representació i els interessos de cada centre d'una forma coordinada i ferma, i a la vegada que defensés unes condicions dignes en l'exercici de la Fisioteràpia.

Des de la constitució de l'ACEFIC, el CFC ha vist amb molt bons ulls la tasca d'aquesta associació i li ha donat suport. Això ens va portar a organitzar xerrades a les quatre capitals catalanes que permetessin, als integrants de l'ACEFIC, plantejar als nostres col·legiats les seves idees, propostes i vies d'actuació sempre en benefici de la dignitat de la professió i dels professionals que la integren.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×