Calendario

20 de octubre de 2018

Horario: Inicio de la actividad 9.30 h

Duración: 2,50 horas

Información general

Precio: 5,00€ - El preu de la inscripció es destinarà a l'AECC

Organiza: Secció Territorial de Lleida del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Lugar de realización

Pantà de Sant Llorenç de Montgai (Camarasa)

Descripción

El proper dissabte 20 d'octubre a les 9:30h tindrà lloc al pantà de Sant Llorenç de Montgai (Camarasa, Lleida) una ruta guiada d’iniciació a la marxa nòrdica amb monitor en un circuit de 8 km, amb un desnivell positiu aproximat de 270m, organitzada per la secció territorial lleidatana del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) per celebrar el DiFT.

Aquesta matinal DiFT de marxa nòrdica comptarà amb la col·laboració de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). Tots els assistents rebran un esmorzar, una samarreta tècnica commemorativa i un tapaboques abrigall pel coll (cortesia de l'AECC).

El punt d'inici i final de la ruta serà al pàrquing del càmping La Noguera de Sant Llorenç de Montgai. Les inscripcions es poden fer a través d’aquest enllaç. L’import de cinc euros va destinat a l’AECC:

 

Les inscripcions a través de la web estan tancades. Si vols participar, pots inscriure't directament el dia 20 d'octubre abans de l'inici de l'activitat.

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×