Calendario

6 de octubre de 2022

Horario: Jueves, de 18.30 h a 21.00 h

Duración: 2,50 horas

Información general

Actividad bonificada al 100% por el CFC

Organiza: Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Lugar de realización

Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya. Carrer del Carme, 47, 08001 Barcelona

Descripción

Amb l’objectiu de compartir amb companys de professió moments de caire més lúdic i cultural amb la mirada posada en  fer un Col·legi més proper, hem organitzat una visita a la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya (carrer del Carme 47, de Barcelona), per al proper 6 d’octubre. L’activitat s'iniciarà a les 18.30 hamb la conferència "Ensenyament de l’anatomia: les meves reflexions’" a càrrec d’Alfonso Rodríguez, catedràtic d’Anatomia, director del Departament de Ciències Morfològiques de la Facultat de Medicina de la UAB. Li seguirà una visita guiada (19.00 h) per acabar amb una pica-pica per als assistents a les 20.00 h.

La Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya està ubicada a un dels edificis neoclàssics més importants de Barcelona, on destaca l'espectacular amfiteatre anatòmic construït per Ventura Rodríguez i que es destinava a la formació de cirurgians.

La història de la Reial Acadèmia està lligada a noms com Pere Virgili, Antoni Gimbernat o Santiago Ramón i Cajal. Segur que us sorprendrà.

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×