Calendario

27 de novembre de 2014

Horario: 20 h

Duración: horas

Información general

Conferencia bonificada al 100% por el CFC

Organiza: Secció Territorial de Lleida del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripción

Després de l'èxit de la primera edició, la Secció Territorial de Lleida ha programat la 2a edició de la Torronada-Col·loqui com a preàmbul de les festes nadalenques.

La sessió s'iniciarà amb la conferència "Tractament manual de les contractures mitjançant el concepte de levées de tensions" a càrrec del fisioterapeuta Isaac Serrano.

Les contractures musculars, tant les agudes com les més cronificades, poden ser les patologies que més tractem als nostres serveis de Fisioteràpia. El dia a dia de la pràctica clínica requereix, en tot cas, d'evidència, efectivitat i ergonomia. Aquesta última, necessària tant per als terapeutes com per als pacients. La tècnica dels leveés de tensions compleix amb tots aquests requisits. Els terapeutes francesos Gilles Péninou i Serge Tixa, reconeguts per totes les seves obres, imprescindibles per entendre l'evolució de la Fisioteràpia moderna, són els responsables de posar el fisioterapeuta en el focus d'atenció. En aquesta conferència s'abordaran els conceptes bàsics així com l'explicació pràctica de la tècnica dels levées de tensions i exemples de la seva aplicació tècnica.

Finalitzada la conferència, la Secció Territorial de Lleida convida a tots els assistents a una copa de cava i torrons, i per tancar l'acte el grup lleidatà d'indie rock Green Zola realitzarà una breu actuació. El grup compagina actuacions elèctriques amb sets acústics, van debutar al Cafè del Teatre de Lleida i van participar a la darrera edició del Festival Out of Mind de Saragossa el passat mes d'agost.

Us hi esperem!

A cargo de

Isaac Serrano. Diplomat en Fisioteràpia. Fisioteràpia REVERS, Esparreguera. Professor universitari de l'EUCS Manresa i de la Universitat de Lleida. Màster en Prevenció de Riscos Laborals. Màster en Investigació en Assistència Primària. Postgrau en Teràpia Manual. Postgrau en Readaptació a l'Esport

Lugar de realización

Aula Magna de la Facultat de Medicina. C/ Montserrat Roig, 2, 25008 Lleida

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×