Calendario

12 d'abril de 2014

Horario: 9,30h

Duración: 3,00 horas

Información general

Conferencia bonificada al 100% por el CFC

Organiza: Secció Territorial de Tarragona. Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripción

La Secció Territorial de Tarragona continua amb el cicle de "Trobades Professionals" per tal de compartir coneixements i experiències davant de diverses patologies on s'exposen diferents maneres de tractar-les.

Cada vegada hi ha més fisioterapeutes i amb millor formació. Per aquesta raó la Secció Territorial de Tarragona promou aquesta activitat oberta a tots els fisioterapeutes que vulguin participar-hi per compartir aquests coneixements i aprendre tots de tots. Per participar-hi, només cal que us poseu en contacte amb la Secció a tarragona@fisioterapeutes.cat

La propera trobada tindrà lloc el proper dissabte 12 d'abril a les 9.30 h a la Casa del Mar de Tarragona, amb el nom: "Abordatge multitècnic del bruxisme". Iniciarem la jornada amb una introducció en relació al concepte i al mecanisme lesional de la patologia, a càrrec del Sr. Antoni Maya, membre de la Secció de Tarragona. A continuació comptarem amb les aportacions i demostracions pràctiques del Dr. Diego Sánchez, que donarà la visió des de l'odontologia en el tractament del bruxisme; el Sr. Fran Cobos (membre també de la Secció de Tarragona) donarà la visió des de l'osteopatia; i, finalment, la part del tractament fisioteràpic serà a càrrec de la Sra. Núria Raspall.

Aprofitant aquest dia de jornada, també se celebrarà la reunió anual per als col·legiats de la província de Tarragona, on els membres de la Secció faran un breu resum de la seva activitat durant l'any 2013 i donaran pinzellades de les activitats previstes per al 2014.

Estarem encantats d'atendre les vostres consultes i de comptar amb les vostres valuoses aportacions. I per compartir una estona agradable entre col·legues de professió hi haurà un pica-pica per als assistents.

9.30 h Reunió anual

9.45 h  Abordatge multitècnic: Bruxisme

Aproximació teòrica al bruxisme. A càrrec de Toni Maya

El bruxisme des del punt de vista de l'odontologia. A càrrec del Dr. Diego Sánchez

11.00 h Esmorzar

11.30 h Bruxisme i osteopatia. A càrrec de Fran Cobos

Bruxisme i fisioteràpia. A càrrec de Núria Raspall

Lugar de realización

Casa del Mar de Tarragona (Carrer Francesc Bastos, número 19 de Tarragona)

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×