Calendario

10 de desembre de 2015

Horario: Inici 20,30 h

Duración: 2,00 horas

Información general

Conferencia bonificada al 100% por el CFC

Organiza: Secció Territorial de Lleida del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripción

La Secció Territorial de Lleida es complau a presentar-vos la 3a edició de la Torronada-Col·loqui com a preàmbul de les festes nadalenques.

La sessió s'iniciarà amb la conferència "Pilates en Fisioteràpia: Prevenció i tractament" a càrrec de la fisioterapeuta Clara Bergé.

El mètode Pilates és un tipus de gimnàstica preventiva, correctiva i terapèutica, nascut de la mà de Joseph Pilates a principis del segle XX a Alemanya i que posteriorment es va desenvolupar als Estats Units sent molt popular entre ballarins professionals.

A la xerrada s'abordarà la vessant terapèutica del mètode en l'àmbit preventiu i de tractament de moltes de les principals patologies de l'aparell locomotor, amb la finalitat d'aconseguir un canvi d'hàbits posturals, un nou aprenentatge motor així com una forma d'autoavaluació i tractament per al pacient.

Finalitzada la conferència, la Secció Territorial de Lleida convida a tots els assistents a una copa de cava i torrons, i per tancar l'acte Lo Pau de Ponts realitzarà una breu actuació.

A cargo de

Clara Bergé. Fisioterapeuta. Centre GlobalFisio SLLP, Lleida. Máster en Fisioteràpia de l'Esport i Readaptació a la Activitat Física. Docent del curs "Método Pilates: Aplicaciones Terapéuticas" de la UdL

Lugar de realización

Aula Magna de la Facultat de Medicina. C/ Montserrat Roig, 2, 25008 Lleida

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×