Calendario

30 de setembre de 2015

Horario: 18.00 a 20.00 h

Duración: 2,00 horas

Información general

Conferencia bonificada al 100% por el CFC

Organiza: Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripción

El Servei d'Orientació Laboral del Col·legi es complau a presentar-vos la 2a edició del "Cicle Inspira't, una nova actitud en la recerca de feina". El cicle Inspira't és un cicle de conferències sobre el treball i l'emprenedoria. A través d'aquestes sessions, un fisioterapeuta experimentat i amb una trajectòria professional rica, exposarà la seva experiència i compartirà amb els assistents des de la part més tècnica a la més humana.

Aquesta exposició anirà seguida d'un període de networking per poder connectar i compartir experiències i possibles projectes futurs. Ho farem en un ambient distès on tothom hi prendrà part i ho acompanyarem d'un pica-pica.

En aquesta nova sessió d'Inspira't tindrem com amfitriona la fisioterapeuta Ana Velázquez. L'Ana dirigeix el CPAE a Barcelona, coordinant el servei d'atenció i tractament dels artistes que s'atenen al centre i s'encarrega d'organitzar la formació que anualment es realitza tant per fisioterapeutes com per músics, ballarins i actors. La seva tasca social consisteix en donar a conèixer l'aplicació de la nostra professió tant en una consulta com a en conservatori o teatre. Ho fa a fisioterapeutes donant xerrades, tallers i cursos a través de diferents col·legis professionals de fisioteràpia d'Espanya i paral·lelament als professionals de les arts a través d'associacions professionals artístiques

Confiem en què us resulti d'interès i puguem trobar-nos el proper 30 de setembre a les 18.00 hores a la seu del Col·legi.

A cargo de

Ana Velázquez. Diplomada en Fisioteràpia. Postgraduada en Prevenció de Riscos Múscul-Esquelètics (UPC) i en Medicina de les arts escèniques (UAB). Master en Posturologia i Podoposturologia (UB) i en Inteligenica Emocional (Institut Kimmon). Membre del grup d'interès del Vallès Oriental i del grup d'arts escèniques. Directora del CPAE, Centre de Prevenció en Arts Escèniques de Barcelona. Autora del llibre "Cómo vivir sin dolor si eres músico", coautora del llibre: "El miedo escénico".

Quim Chalé: Emprenedor amb negocis propis des dels 19 anys, la seva vida professional li ha portat a apassionar-se per les vendes, el màrqueting, les presentacions en públic, la formació, el desenvolupament personal i el coaching. Ha treballat amb centenars d'empreses millorant les seves organitzacions, especialment les seves vendes, equips i resultats. En els últims 10 anys ha ofert multitud de cursos i seminaris en organitzacions i empreses com Barcelona Activa, Ajuntament de l'Hospitalet, Institució Cultural del CIC, Immobiliàries Pis Perfecte i Hipotecamanía, Grup L'Onada, Residència Ítaca, Abrisud, Maq Center, Gonvauto, Residència Laia, RCR Films, entre les més destacades. A més als seus tallers oberts al públic han assistit més d'1.000 emprenedors.

Lugar de realización

Seu del Col·legi. C/ Segle XX, 78, 08032, Barcelona

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×