Calendario

29 d'abril de 2016

Horario: De 19.00 h a 21.00 h

Duración: 2,00 horas

Información general

Conferencia bonificada al 100% por el CFC

Organiza: Comissió de Fisioteràpia Respiratòria i Grup d'Interès de les Terres de l'Ebre del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripción

Les infeccions de vies respiratòries superiors: sinusitis, rinitis, otitis, etc. són un problema molt habitual, motiu de nombroses consultes mèdiques i d'un excessiu ús de medicaments.

La higiene nasal diària comporta un gran benefici en la desobstrucció de secrecions de les vies respiratòries altes i ajuda a la seva hidratació i humidificació. Una adequada higiene nasal ha de constar d'una correcta irrigació de solució hipertònica i, a més, de la realització de tècniques de desobstrucció rinofaríngia retrògrada.

A la conferència es parlarà, principalment, de la higiene nasal, una rutina molt important per evitar les infeccions de vies respiratòries altes (faringitis, sinusitis, rinitis, otitis...), que són un problema molt habitual, motiu de nombroses consultes mediques i culpables d'un excessiu ús de medicaments tals com antibiòtics i antihistamínics.

Esperem que sigui del vostre interès!

Lugar de realización

Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, Servei de Rehabilitació, Carrer de les Esplanetes, 14, 43500 Tortosa

A cargo de

Inma Castillo. Fisioterapeuta. Servei de Pneumologia de l'Hospital General de Granollers

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×