Calendario

9 d'abril de 2016

Horario: De 10.00 a 13.30 h

Duración: 3,50 horas

Información general

Conferencia bonificada al 100% por el CFC

Organiza: Secció Territorial de Tarragona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripción

La Secció Territorial de Tarragona continua amb el cicle de "Trobades professionals" per tal de compartir coneixements i experiències davant de diverses patologies on s'exposen diferents maneres de tractar-les.

Aprofitant aquest dia de jornada, també se celebrarà la reunió anual per als col·legiats de la província de Tarragona, on els membres de la Secció faran un breu resum de la seva activitat durant l'any 2015 i donaran pinzellades de les activitats previstes per al 2016.

Estarem encantats d'atendre les vostres consultes i de comptar amb les vostres valuoses aportacions. I per compartir una estona agradable entre col·legues de professió hi haurà un pica-pica per als assistents.

Programa:

10.00 h Reunió anual de la Secció Territorial de Tarragona

10.15 h La mà: les claus de la seva funcionalitat. Iris Miralles. Professora titular de la URV en excedència. Fisioterapeuta al Centre TAUSALUT
La mà és una estructura altament complexa a nivell anatòmic i biomecànic. Assumir aquesta complexitat és el primer pas per entendre el seu funcionament i permetrà al fisioterapeuta establir una exploració completa, facilitarà el raonament clínic i l'aplicació de les tècniques de Fisioteràpia.
11.00 h Importància del raonament clínic en l'exploració de la mà. Cristina Adillón. Fisioterapeuta. Hospital Sant Joan de Déu. Experta en SDM. Membre de la Secció Territorial de Tarragona
Per tenir èxit en els nostres tractaments, el més important és conèixer quin és el principal problema que hem d'abastar i els principals factors desencadenants, per aquest motiu cal fer una bona exploració i establir uns objectius individualitzats per a cada pacient.
11.45 h Pausa - cafè
12.05 h Pràctica: exploració de la mà. Eva Tarragó. Fisioterapeuta. Hospital Universitari Joan XXIII. Professora associada de la URV. Màster en Biomecànica clínica de l'aparell locomotor. Especialista universitària en dolor miofascial
12.25 h El paper del fisioterapeuta en la rehabilitació de la mà. Cristina Adillón
El fisioterapeuta disposa de moltes eines per aconseguir els objectius de tractament establerts després de l'exploració i que variaran en funció de cada pacient. Tanmateix l'evolució de la Fisioteràpia ens dóna noves tècniques de tractament.
13.00 h Pràctica: noves tècniques de tractament. Cristina Adillón i Eva Tarragó
13.30 h Cloenda

Lugar de realización

Aula Magna de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut URV c/Sant Llorenç, s/n, Reus

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×