Calendario

30 de noviembre de 2017

Horario: Jueves a las 20.00 h

Duración: 2,00 horas

Información general

Conferencia bonificada al 100% por el CFC

Organiza: Sección Territorial de Lleida del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Descripción

La Secció Territorial de Lleida es complau a presentar-vos la 5a edició de la Torronada-Col·loqui com a preàmbul de les festes nadalenques.

La sessió s’iniciarà amb la conferènciaHumanisme i cooperació. Una altra dimensió de la Fisioteràpia", a càrrec de la fisioterapeuta Carme Campoy.

Durant la intervenció es posarà l’accent en la importància de la relació d’ajut i l’aliança terapèutica entre el professional sanitari i el pacient, individu en situació de vulnerabilitat.

Es destacaran les diferents dimensions de la malaltia, com a fenomen no només físic sinó també psicològic i social: L’acció terapèutica del fisioterapeuta té efecte, no només en el mal físic que pateix el pacient, sinó també en l’acompanyament dins de la ruptura biogràfica que suposa la malaltia que provoca discapacitat. Aquesta és la dimensió humanística de la nostra professió.

En aquesta línia jo es convidarà a explorar la medicina basada en la narrativa o medicina basada en narracions, moviment liderat per metges que pretenen revisar els seus models professionals, tenint en compte la seva pràctica assistencial, tant com les experiències dels pacients.

Per finalitzar, es posarà de relleu l’ampli camp de treball de què disposa la Fisioteràpia en l’àmbit de la cooperació al 3r i 4rt món i compartiré diversos projectes en els quals estic treballant i als quals convidaré els assistents a sumar-se.

Finalitzada la conferència, es realitzarà un sorteig entre els assistents d’un premi de 100€ per a formació del Col·legi i, per acabar, la Secció Territorial de Lleida convida a un pica-pica i torrons.

A cargo de

Carme Campoy, Fisioterapeuta i Doctora en Antropologia Mèdica. Membre de la Comissió 3.4. Coordinadora del projecte de cooperació interuniversitària de Xarxa Vives FISIÀFRICA.

Lugar de realización

Facultad de Medicina UdL. Av. Montserrat Roig, 2, 25008, Lleida.

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×