Calendario

18 de març de 2017

Horario: Dissabte, de 9.30 a 13.30h

Duración: 4,00 horas

Información general

Conferencia bonificada al 100% por el CFC

Organiza: Comissió de Fisioteràpia NME del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripción

Iniciem un cicle de xerrades de la Comissió de Fisioteràpia neuromusculoesquelètica en el marc de l’any de l’espatlla. Aquesta primera abordarà el tractament de Fisioteràpia de l’espatlla dels músics i ballarins.

Desenvoluparem l’enfocament de suspensió, impacte i subjecció que realitza aquest complex articular en músics de vent, corda, directors d’orquestra i ballarins, en la dansa-teatre, concretament en els moviments del port de bras, portés i els passés de break-dance, hip-hop i dansa contemporània.

Repassarem la seva demanda, el seu ús i el sobre ús, així com també les lesions més freqüents en cadascun dels col·lectius, donant més importància a la necessitat d’un diagnòstic i un tractament específic per aquest tipus de pacients.

Durant la xerrada s’abordarà:

  • Procés de valoració de l’espatlla del músic i el ballarí.
  • Trets diferencials que s’han de valorar en l’espatlla a l’hora de la posada en escena del músic i ballarí.
  • Lesions derivades de l’ús en la pràctica instrumental i el ball.

Esperem que sigui del vostre interès!

A cargo de

Santiago Crucci Vazquez. Fisioterapeuta. Membre del Grup d’Arts Escèniques del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Docent de la Universitat de Barcelona.

Ana Velázquez Colominas. Fisioterapeuta. Membre del Grup d’Arts Escèniques del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Directora del Centre de Prevenció d’Arts Escèniques.

Lugar de realización

Seu del Col·legi de Fisioterapeutes. C/ Segle, XX, 78, 08032, Barcelona

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×