Calendario

14 de abril de 2018

Horario: Sábado, de 10.00 a 13.00 h

Duración: 2,00 horas

Información general

Conferencia bonificada al 100% por el CFC

Organiza: Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Descripción

La secció Territorial de Lleida del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya organitza la reunió anual en la qual repassaran les activitats realitzades durant l’any 2017 i presentaran els projectes per al 2018.

Posteriorment, en la conferència impartida per Ramon Aiguadé, professor d'anatomia a la UdL, destacarem curiositats anatòmiques i aprendrem regles mnemotècniques per recordar, per exemple, els músculs de l'eminència tènar o els músculs epicòndils laterals o la innervació dels músculs de l'avantbraç, regles anatòmiques universals... Veurem una anatomia aplicada incidint en aquells punts que tenen rellevància en la pràctica clínica: Què hem de tenir en compte en una epicondilitis lateral? Què pot provocar un fals diagnòstic d'epicondilitis lateral o d'esquinç de turmell?

Finalment acabarem la sessió amb un joc interactiu -en el que podràs respondre des del teu mòbil- per  tal que puguis valorar tot el que hauràs aprés al finalitzar la conferència.

A cargo de

Ramon Aiguadé. Fisioterapeuta i psicopedagog. Màster en Atenció Primària i Salut Pública. Doctor en Salut. Professor del Grau de Fisioteràpia a la UdL i Tecnocampus Mataró. Adjunt a vicerector de Campus per a Promoció de la Salut de la UdL. Exprofessor a Escoles Gimbernat, Blanquerna (URL) i FUB Manresa (UAB-UCC). Fisioterapeuta i psicopedagog. Màster en Atenció Primària i Salut Pública. Doctor en Salut. Professor del Grau de Fisioteràpia a la UdL i Tecnocampus Mataró. Adjunt a vicerector de Campus per a Promoció de la Salut de la UdL. Exprofessor a Escoles Gimbernat, Blanquerna (URL) i FUB Manresa (UAB-UCC).

Lugar de realización

Aula Magna. Facultat de Medicina UdL. Av. Montserrat Roig, 2, 25008, Lleida.

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×