Presentació de la Comissió de Fisioteràpia Respiratòria

Publicada el 17/06/2004

El dijous 17 de juny de 2004 es va fer l’acte de presentació de la Comissió de Fisioteràpia Respiratòria al Col.legi.

Davant d’unes 40 persones aproximadament, el degà Daniel Jimenez va presentar a la Mercè Sangenís, pionera de la Fisioteràpia Respiratòria a Barcelona, entusiasta professional, autora de nombrosos treballs i mestra de molts/tes.

Ella ens va fer una clara exposició sobre la història, definició, objectius i indicacions d’aquesta especialitat.

Seguidament ens vam presentar els membres de la Comissió, vam exposar els objectius que ens hem proposat i vam demanar als assistents de presentar-se i recollir les seves propostes i inquietuds.

Cal dir que ens va sorprendre el nombre de fisioterapeutes assistents, majoritàriament dones, joves i amb dedicació total o parcial a la Fisioteràpia Respiratòria.

En general es va posar en evidència la precarietat de places de Fisioteràpia Respiratòria en el nostre Sistema Sanitari i el desconeixement i/o reticència del col·lectiu mèdic en la prescripció del tractament.

Finalment es va informar a tothom que per contactar amb la Comissió només cal enviar un correu electrònic al Col.legi: respiratoria@fisioterapeutes.org

Comissió de Fisioteràpia Respiratòria

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×