Manel Domingo en representació del Col·legi a la Marató de TV3

Publicada el 18/12/2006

Pàgina web de La Marató

La Marató de TV3 és un projecte impulsat per Televisió de Catalunya amb la finalitat d'obtenir recursos econòmics per a la investigació científica sobre malalties que, ara com ara, no tenen una curació definitiva.

Enguany "La Marató" de TV3, ha estat centrada en el DOLOR CRÒNIC i totes les seves manifestacions: fibromiàlgia, migranyes i artritis, entre d'altres, que nosaltres com a fisioterapeutes ens trobem ben sovint.

Manel Domingo en representació del Col·legi a la Marató de TV3 Manel Domingo en representació del Col·legi a la Marató de TV3

Durant dotze hores de programació es van succeir entrevistes i reportatges de persones que pateixen aquesta patologia i diferents professionals de la salut com ara el nostre company i Vocal de la Junta de Govern del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, Manel Domingo, que en una entrevista conjunta amb Enric Massip, ex- jugador de Handbol del F.C. Barcelona, va donar el punt de vista de Fisioteràpia per tractar i controlar el dolor crònic.

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×