Mesures urgents contra el decret de Regulació de les Teràpies Naturals

Publicada el 30/03/2006

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya ha engegat una sèrie de mesures urgents per a explicar a l'opinió pública i al sector sanitari l'oposició rotunda del Col·legi al Decret de Regulació de Teràpies Naturals presentat recentment pel Departament de Salut, que suposa una invasió de competències del fisioterapeuta. Així, a més de la presentació de les al·legacions al projecte (ara en estudi), la Junta de Govern prepara les següents accions:

  • 4 d'abril: Reunió amb les Escoles i Universitats de Fisioteràpia de Catalunya
    La Junta de Govern es reuneix el proper dimarts dia 4 d'abril amb les Escoles i Universitats de Fisioteràpia de Catalunya per explicar la situació de la Regulació de les Teràpies Naturals, cercar un acord i desenvolupar les accions de resposta d'una manera conjunta. El Degà i el Vicedegà, explicaran a les Escoles la situació i faran propostes concretes de rebuig a aquesta iniciativa de la Generalitat.
  • 6 d'abril: Roda de premsa per explicar a tots els mitjans de comunicació la posició del Col·legi
    El Degà ha convocat una roda de premsa el dijous 6 d'abril a la seu col·legial per explicar a tots els mitjants de comunicació les al·legacions que presentarà el dilluns el Col·legi davant la Conselleria. Al mateix temps informarà al ciutadà del risc del decret i convocarà a tots els àmbits de la Fisioteràpia a les accions oportunes per respondre al decret.
  • 29 d'abril: Convocatòria d'Assemblea Extraordinària de col·legiats per valorar el decret
    La Junta de Govern reunida el passat dia 23 de març, va acordar convocar Assemblea Extraordinària de col·legiats pel dia 29 d'abril a fi de valorar el decret de Terapies Naturals i buscar el consens col·legial per a realitzar les accions reivindicatives oportunes. Els col·legiats rebran més informació de forma personalitzada.

Recordem que a través del següent enllaç podeu optener més informació sobre el procés de regulació de Teràpies Naturals iniciat per Salut i la postura de rebuid mantinguda pel col·legi www.fisioterapeutes.cat/terapies_naturals

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×