El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya forma part del Consell Assessor de l'Activitat Física

Publicada el 23/10/2007

El Degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya va assistir com a membre del Consell Assessor d'Activitat Física i Salut a la reunió del passat 10 d'octubre, presidida pel Dr. Carles Vallbona.

En l'ordre del dia es va donar la benvinguda al Sr. Francesc Escarmís, representant dels fisioterapeutes de Catalunya; al nou portaveu de la Federació Catalana d'Esports de Minusvàlids Físics, el Dr. Carles Vilalta; i es va acceptar la petició de l'Associació Catalana d'Especialistes en Medicina de l'Educació Física i de l'Esport per formar part del Consell Assessor.

El tema central de la reunió va ser el Pla d'Activitat Física, Esport i Salut (PAFES) que forma part del Pla Integral per a la Promoció de la Salut mitjançant l'Activitat Física i l'Alimentació Saludable (PAAS) en el que els fisioterapeutes hi tenen molt a dir, ja que es tracta d'una actuació conjunta entre la salut i l'activitat física.

L'enllaç entre el Consell Assessor de l'Activitat Física i el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya va sorgir del Sopar Col·loqui 2006, any en que el Doctor Vallbona, professor de Serveis Distingits, Departament de Família i Medicina Comunitària i de Rehabilitació del Baylor College of Medicine de Houston, va oferir una conferència sobre "la Història de l'exercici físic i la seva importància per a la salut". Arrel d'aquest esdeveniment, el Col·legi ha realitzat els passos adients per formar part d'aquest Consell Assessor.

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×