Reunió de la Junta de Govern del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i els responsables del Col·legi Oficial d'Infermeria

Publicada el 24/10/2007

El Degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, Francesc Escarmís, i el Secretari, Ricard Corgos, van mantenir una reunió el passat 16 d'octubre amb la Degana del Consell de Col·legis d'Infermeria de Catalunya i Presidenta del Col·legi Oficial d'Infermeria de Catalunya, Mariona Creus, la Vicepresidenta del COIB, Núria Cuixart i la Vocal de la Junta de la mateixa institució, Júlia Rodón.

El motiu de la reunió fou aclarir el contingut formatiu del "I Congrés Internacional d'Infermeria en Teràpies Naturals i Complementàries" que realitzarà el COIB al gener del 2008. La importància que tenen les teràpies manuals dins la tasca professional del fisioterapeuta i la sensibilitat que existeix al col·lectiu des de la publicació del Decret de Teràpies Naturals, fou el tema exposat pel Degà del Col·legi de Catalunya.

La vicepresidenta del COIB assegura que la creació d'aquest Congrés ha estat molt acurada i pretén apropar les teràpies naturals als infermers sense envair competències que no són pròpies.

Donada la bona predisposició de col·laboració mútua entre ambdues entitats, s'arriba a l'acord verbal d'informar als col·legiats d'ambdos Col·legis Professionals dels objectius de cada professió i el seu nivell competencial.

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×