Nous carnets de col·legiat

Publicada el 30/10/2007

El passat 30 d'octubre va tenir lloc a la seu col·legial la presentació del nou carnet col·legial de mans de la Sra. Conxa Oliu i Creus, Directora General de Col·lectius de l'entitat bancària, Banc de Sabadell al Degà del Col·legi, el Sr. Francesc Escarmís.

Francesc Escarmís, Degà del Col·legi i Conxa Oliu, Directora General de Col·lectius del Banc Sabadell en la presentació oficial dels nous carnets.

Segons l'acord establert entre el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i el Banc de Sabadell a partir de principis de novembre els col·legiats rebran als seus domicilis el nou carnet del Col·legi. Com a novetat compta amb la possibilitat d'ésser targeta de crèdit Visa, per aquells que ho vulguin i ho sol·licitin omplint la butlleta que s'adjunta amb el nou carnet.

Preguem que aquells que detectin algun error a les dades del carnet o que no ho hagin rebut abans del 15 de novembre, ho notifiquin a la Secretaria del Col·legi. Preguntin per la Sra. Mila Capel, al telèfon 93.207.50.29 o bé al correu electrònic cfc@fisioterapeutes.cat.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 446 41 78 / 93 446 43 07 – Fax. 93 207 70 22
comunicacio@fisioterapeutes.cat
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×