Èxit de participació al II Congrés de la Sociedad Española de Fisioterapia en Pediatría

Publicada el 16/11/2007

Els passats 8, 9 i 10 de novembre el Campus de la UAB va acollir als gairebé 200 fisioterapeutes de tot l'Estat que van participar al II Congrés de la Sociedad Española de Fisioterapia en Pediatría.

Els responsables de la SEFIP van mostrar la seva satisfacció envers la resposta dels fisioterapeutes d'arreu del país, i no només per la seva assistència sinó també per l'actitut participativa mostrada durant els tres dies de Congrés, assolint amb escreix les espectatives marcades.

Sota el títol "La Fisioteràpia Pediàtrica basada en la Evidència Científica" cal destacar la intervenció del Sr. J. Palisano, fisioterapeuta i professor de la Universitat de Drexel que va exposar el sistema de classificació de la funció motriu grossa en nens, amb la que és possible avaluar el seu nivell de dependència.

Rellevant, també, la conferència a càrrer de la Sra. A. Manzanas i la Sra. L. De los Santos en la que van presentar una innovadora metodologia que permet analitzar el procés evolutiu dels nens que caminen de manera incorrecte, sistema molt més metòdic a l'hora d'establir els objectes terapèutics més adients.

Tant el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya com la SEFIP, han valorat molt positivament l'afluència d'assistents i els continguts desenvolupats durant els tres dies de Congrés.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×