Participació del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya al VI Congrés Mundial Interdisciplinari de Lumbàlgia i Dolor Pèlvic

Publicada el 16/11/2007

El passat divendres 9 de novembre, el Degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, Francesc Escarmís, va participar al VI Congrés Mundial Interdisciplinari de Lumbàlgia i Dolor Pèlvic, celebrat a Espanya per primer cop en la història de la convenció.

El Degà dels fisioterapeutes catalans va exposar el tema de la Regulació de les Teràpies Naturals a Catalunya com un procés pioner a Europa, on va analitzar la cronologia del procés i va destacar el paper rellevant del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, que juntament amb altres col·lectius afectats, han fet possible la suspensió cautelar pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

La Fisioteràpia va comptar amb una amplia presència en aquest Congrés celebrat al Palau de Congressos de Barcelona, convenció que compta amb quinze anys de trajectòria internacional.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×