Celebració del 50è Aniversari de la Fisioteràpia com a especialitat sanitària a l'acte organitzat pel Consejo General de Colegios

Publicada el 30/11/2007

El Consejo General de Colegios de Fisioterapeutas de España amb motiu de la celebració del 50è Aniversari de la Fisioteràpia, ha organitzat un acte on es farà un repàs a la història del desenvolupament de la nostra professió durant les cinc darreres dècades, des de l'aprovació del Decret el 26 de juliol de 1957 i publicat el 23 d'agost del mateix any, passant per l'aprovació de la primera Escola Universitària de Fisioteràpia, l'Escola Universitària de Fisioteràpia Gimbernat al 1980, a la creació del primer Col·legi Professional de Fisioterapeutes, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya al 1990.

A l'acte participaran catedràtics i professors de Fisioteràpia de diverses universitats, Presidents dels diferents Col·legis Professionals de Fisioterapeutes i professionals del sector, destacant la participació del Sr. Albert Nuñez, Degà honorífic del nostre Col·legi Professional i expresident de la AEF que donarà la seva visió del periode 1981-1990 i la intervenció com a moderador a la primera taula de la jornada del Vocal de Junta de Govern i Vicetresorer del CGCF, el Sr. Joaquim Aranda.

L'acte tindrà lloc avui divendres 30 de novembre a l'Hotel Cuzco de Madrid i estarà presidit pel President del CGCF, el Sr. Pedro Borrego, que durant la inauguració estarà acompanyat del Sr. Ricardo Fernández Fidalgo, Subdirector General Adjunto de Ordenación Profesional del Ministerio de Sanidad y Consumo i el Sr. José Ignacio Fuentes Gómez, Subdirector General de Especialidades en Ciencias de la Salud del Ministerio de Educación y Ciencia.

Departament de Comunicació
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×