Reunió del Degà del Col·legi amb el Subdirector de Salut Pública de Catalunya

Publicada el 24/04/2007

El passat dimarts 24 d'abril de 2007 el Degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, Sr. Francesc Escarmís, va mantenir una reunió amb el Coordinador per a la creació de l' Agència de Salut Pública de Catalunya, Dr. Josep Lluís De Peray, en relació a la preocupació per part del Col·legi de no tenir presència dins l'organigrama i les comissions que formen l'ASPCAT (Agència de Salut Pública de Catalunya).

Al Dr. De Peray li va sorprendre força l'absència de la figura del fisioterapeuta dins aquest organigrama, estant presents altres professionals sanitaris; després d'una reunió molt favorable i positiva es va comprometre amb el Degà del Col·legi a realitzar les gestions corresponents i necessàries per tal que la Fisioteràpia prengui presència dins la comissió tècnica de l'Activitat Física i Nutrició i presència al Consell Consultiu per a la reforma de la Salut Pública a Catalunya.

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×